Akad Perwakilan

AKAD PAKEJ AQIQAH A

SAYA BERNAMA SEPERTI DIDAFTARKAN DENGAN INI BERSETUJU MEWAKILKAN TEAM ANSAR TIJARI VENTURES UNTUK MELAKSANAKAN AQIQAH SERTA PROSES-PROSES TERBABIT SEPERTI PEMBELIAN, PENYEMBELIHAN, DAN PENGAGIHAN DI MEKAH AL-MUKARRAMAH ATAS PENAMA YANG TELAH DIDAFTARKAN OLEH SAYA DENGAN HARGA SEBANYAK RM380 YANG UPAHNYA SEBANYAK RM107.05 SETIAP SEEKOR KAMBING KERANA ALLAH TAALA.

AKAD PAKEJ AQIQAH B

SAYA BERNAMA SEPERTI DIDAFTARKAN DENGAN INI BERSETUJU MEWAKILKAN TEAM ANSAR TIJARI VENTURES UNTUK MELAKSANAKAN AQIQAH SERTA PROSES-PROSES TERBABIT SEPERTI PEMBELIAN, PENYEMBELIHAN, DAN PENGAGIHAN DI MEKAH AL-MUKARRAMAH ATAS PENAMA YANG TELAH DIDAFTARKAN OLEH SAYA DENGAN HARGA BESERTA UPAH SEBANYAK RM420 YANG UPAHNYA SEBANYAK RM97 SETIAP SEEKOR KAMBING KERANA ALLAH TAALA.

AKAD KORBAN

SAYA BERNAMA SEPERTI DIDAFTARKAN DENGAN INI BERSETUJU MEWAKILKAN TEAM ANSAR TIJARI VENTURES UNTUK MELAKSANAKAN KORBAN SERTA PROSES-PROSES TERBABIT SEPERTI PEMBELIAN, PENYEMBELIHAN, DAN PENGAGIHAN DI MEKAH AL-MUKARRAMAH ATAS NAMA SAYA / PENAMA YANG TELAH DIDAFTARKAN OLEH SAYA DENGAN HARGA SEBANYAK RM450 YANG UPAHNYA RM85 SETIAP SEEKOR KAMBING KERANA ALLAH TAALA.

* Free gift, pos, kos promosi adalah termasuk di dalam upah. Harga Plak dan Kaligrafi tidak dimasukkan dalam akad. Harap maklum, terima kasih atas sokongan anda.